038 - 376 30 39

Afscheid van meester Ben Kanis en juf Stijnie van Dorp

Afscheid van meester Ben Kanis en juf Stijnie van Dorp

Op vrijdag 13 juli hebben kinderen, ouders en relaties feestelijk afscheid genomen van de directie. Beiden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om met keuzepensioen te gaan.

Meester Ben Kanis is 41 jaar geleden begonnen als leerkracht. Lange tijd was hij werkzaam in Balkbrug. Op de Goede Herderschool in Wezep is hij naast groepsleerkracht ook IB'er geweest. Daarna werd hij gevraagd om directeur te worden op de Timotheusschool in Oldebroek. Na een grote verbouwing daar trok een nieuwe uitdaging: directeur van twee scholen in Wezep, nl de Bron en de Rank. En nu na 8 jaar trekt de volgende uitdaging: pensioen!
Stijnie van Dorp kwam in februari 1977 na een periode in Zwolle gewerkt te hebben terug op haar vertrouwde oude school. Ze is eerst hoofdleidster geweest van de toenmalige kleuterschool en vanaf 1985 adjunct-directeur. Naast haar werk als groepsleerkracht heeft ze ook jaren rt gegeven aan met name de kleuters. De laatste twaalf  jaar had zij de dagelijkse leiding over de school. En ook zij heeft nu gekozen voor pensioen.
De kinderen hadden een lange erehaag gemaakt van de voordeur tot ver op het plein waar het podium stond met twee versierde stoelen. Daar werden beiden toegesproken en toegezongen! Daarna bezochten beiden alle groepen en kregen alle kinderen een lekker schepijsje onder de grote boom!
Aansluitend was er een druk bezochte afscheidsreceptie. Een week ervoor hadden beiden al een gezellig afscheidsetentje gehad met het team.
Beiden kijken terug op een fijne tijd in het onderwijs en ze hopen op net zo'n fijne pensioneringstijd!

< Terug naar het overzicht