038 - 376 30 39

Terugblik op een drukke decembermaand.

Terugblik op een drukke decembermaand.
Wat hebben we weer een gezellige maand achter de rug: eerst het Sinterklaasfeest en toen de kerstmarkt en daarna een fijne kerstviering in de klassen!
Sint heeft ook dit jaar onze school weer bezocht. Hij bracht drie Pieten mee maar kreeg hulp van alle pieten uit groep acht. Wat was dat een gezellige boel! Al om 7 uur 's morgens waren de groep achters op school met een aantal moeders om zich te verkleden. Daarna gingen ze in optocht Sint ophalen. Die kwam op school met de ijskar van Borst! Gelukkig had de Sint geen ijsjes bij zich maar allemaal pakjes! De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hadden via het lootjessysteem een surprise voor elkaar gemaakt met een klein cadeautje. De surprises waren een week lang te zien in de hal.
De dames van de OWG hebben onder leiding van drie van hen een hele gezellige en druk bezochte kerstmarkt georganiseerd. In alle klassen was iets te koop gemaakt door de kinderen. Aan het eind van de avond waren ze in elke klas 'los'. Er was van alles te eten en te drinken. Bestelde oliebollen konden ook opgehaald worden en voor elk gezin was een lekker krentenbrood gebakken door de huisbakker van Olst. Complimenten voor de goede organisatie! Er is een winst van ruim €1800,00. Dit wordt gebruikt om de kosten van het schoolreisje/kamp te drukken.
Op de laatste dag voor de vakantie hebben de kinderen in alle rust de kerstviering gehad in de eigen klas.
En daarna was het lekker vakantie!

< Terug naar het overzicht