IKC

Stichting Kindcentrum Oldebroek vormt samen met basisschool de Bron en de Spoorzoeker, IKC de Vlinder.
SKO biedt kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan.
De samenwerking met beide scholen maakt dat de lijntjes kort zijn, kinderen en ouders een soepel overgang ervaren richting school.

Kinderopvang
Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen. De Rode Vlinder voor kinderen van 0-2 jaar en de Blauwe Vlinder voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Beide groepen zijn ingericht met materialen en speelgoed die passen bij de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen.

Peuteropvang
Bij peuteropvang ‘de Gele Vlinder’ staat de ontwikkeling van uw kind voorop. Wij bieden een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving aan om uw kind optimaal te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling.

Bij zowel de peuteropvang als het kinderdagverblijf bieden wij dagelijks activiteiten aan die verschillende ontwikkelingsgebieden van uw kind stimuleren. Hierbij kunt u denken aan kringactiviteiten, knutselwerkjes en spelletjes. Dit alles aan de hand van het thema van Uk & Puk.

Buitenschoolse opvang
Bij BSO Praatjesmakers bieden wij voorschoolse en naschoolse opvang aan, ook tijdens de vakanties zorgen we voor een leuke activiteiten aanbod. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak en thuis voelen.

Voor meer informatie of schrijven, verwijzen we je graag naar

IKC De Vlinder

De Bron is onderdeel van: